Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Εορτασμός Πανελλήνιας Μέρας Αθλητισμού

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Photo slideshow made with Smilebox

Η εβδομάδα μας ξεκίνησε δυναμικά! Η Πανελλήνια Ημέρα Αθλητισμού μας βρήκε όλους μαζί στα προαύλια του σχολείου μας, δασκάλους και μαθητές να μαθαίνουμε και να δοκιμάζουμε την χαρά του αθλητισμού και να ετοιμάζουμε το μυαλό μας για όσα μεγάλα μας προτρέπει: συγκέντρωση και αφοσίωση στην προσπάθεια που θα μας κάνει καλύτερους αθλητές, καλύτερους ανθρώπους.
Οι γυμναστές του σχολείου μας, κ. Μαίρη Γεωργίου και κ. Χρήστος Ράπτης μας ετοίμασαν πολλές εκπλήξεις. Το πρωινό μας βρήκε να συμμετέχουμε σε παιχνίδι διατήρησης της μπάλας στον αέρα! Κι αφού το διασκεδάσαμε μαζί με τους δασκάλους μας καλωσορίσαμε τον Γυμναστικό Σύλλογο Μαχητικών Τεχνών Ιλισίων, τον προπονητή κ. Δερβέντη Παναγιώτη και τους αθλητές του, την Ελευθερία Ανδρεοπούλου, τον Νίκο Ανδρεόπουλο και τον Γιώργο Γεωργόπουλο. Ο μαγικός και εντυπωσιακός κόσμος του Kung Fu άνοιξε διάπλατα και όλοι εμείς απολαύσαμε την τεχνική μαεστρία και την πνευματική προσήλωση των αθλητών!
Κατόπιν σειρά είχε η πετοσφαίριση με τον προπονητή του Ηλυσιακού Συλλόγου κ. Νικόλαο Κουφουδάκη και τα κορίτσια της Ρυθμικής από τον Αθλητικό όμιλο Αθλοκίνηση Χαλανδρίου. Η προπονήτρια κ. Στέλλα Αδαμοπούλου και οι αθλήτριες Χριστίνα Σιμωνετάτου, Μαρινάσια Τσάμη, Αδαμοπούλου Μαριέττα και Ασημακοπούλου Θεώνη μας εντυπωσίασαν με τις φιγούρες και τις ασκήσεις τους. 
Τέλος, αγωνιστήκαμε στο Four Square και με τετράγωνη πια λογική, πεπεισμένοι για την χαρά και τα οφέλη του αθλητισμού αποχαιρετήσαμε την Πανελλήνια  Μέρα Αθλητισμού 2017! Όλους όσους μας έκαναν σήμερα να διασκεδάσουμε και να αγωνιστούμε για την χαρά της ζωής, πολύ ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου